1. Investeren in Noord-Brabant
  2. Luxe vakantiehuizen
  3. 6% netto rendement

Investeren in een vakantiewoning in Noord-Brabant

Als u wilt investeren in een vakantiewoning in Noord-Brabant, biedt Parc de Kievit u een unieke kans. Ons gemoedelijke en kindvriendelijke vakantiepark ligt in het pittoreske Baarle-Nassau in een bosrijke omgeving. Dankzij de ligging nabij de Belgische grens, en de vele uitvalswegen naar leuke dorpen, steden en attracties, is dit de ideale plek voor een tweede huis of een vakantiewoning voor verhuur. 

Investeren in recreatief vastgoed is een interessant alternatief voor banksparen. Het nettorendement van een vakantiewoning ligt vele procenten hoger dan het huidige rentepercentage. De kwalitatief hoogstaande, luxe vakantiewoningen en villa’s liggen op een ruim kavel eigen grond, en worden turn-key opgeleverd. Uw huis is dus klaar voor de verhuur, en levert dus direct rendement op. Bovendien biedt Parc de Kievit 6% netto rendement op de nieuwe vakantiewoningen. Wilt u op een van onze kavels uw eigen droomhuis bouwen? De mogelijkheden wat betreft indelingen, afwerkingen en luxe voorzieningen zoals een eigen sauna of jacuzzi zijn eindeloos. 

U kunt met een investering vanaf €30.000,- al eigenaar zijn van een recreatiewoning in Brabant. Deze kunt u gedeeltelijk of geheel verhuren, afhankelijk van uw voorkeur. Wanneer u zelf geen gebruik maakt van het vakantiehuis, kan het een aantrekkelijk rendement opleveren uit de verhuur. Onze professionele verhuurorganisatie kan de gehele verhuur voor u faciliteren; van boeking en ontvangst tot de eindschoonmaak en de afrekening. Zo heeft u er geen omkijken naar en kunt u zorgeloos genieten van uw rendement. 

 
 

Voordelen van investeren in een vakantiewoning op Parc de Kievit

  • Uw tweede huis, gedeeltelijke verhuur of volledige verhuur
  • Interessant alternatief voor banksparen
  • Uitzicht op een hoog nettorendement
  • Investeren vanaf €30.000,-
  • 6% netto rendement op een nieuwe vakantiewoning
  • Professionele verhuurorganisatie
Bekijk het aanbod recreatiewoningen

Beleggen in een vakantiehuis met rendement?

Als u overweegt te beleggen in een vakantiehuis met rendement biedt Parc de Kievit interessante beleggingsobjecten aan. U heeft keuze uit knusse chalets, gezellige bungalows, luxe gezinswoningen en prachtige villa’s in verschillende prijsklassen. Het is eveneens mogelijk uw droomhuis te realiseren op een van onze kavels of om occasions aan te kopen.

Investeren in een vakantiewoning wordt steeds populairder onder particulieren. Een vakantiewoning levert bij verhuur een aantrekkelijk nettorendement op, maar u bezit ook een tweede huis waar u zelf gedurende het jaar van kunt genieten. Indien u de woning verhuurt, kunt u onder bepaalde omstandigheden de btw over de gehele aankoop terugvorderen bij de Belastingdienst. 

De unieke ligging in Baarle-Nassau, evenals de parkfaciliteiten zoals een verwarmd zwembad en peuterbad, tennisbanen en een restaurant vormen ook een absolute meerwaarde voor uw belegging. Daarbij liggen steden zoals Tilburg en Breda, en attracties zoals de Efteling en Bobbejaanland op ongeveer een half uur rijden vanaf het park. En u rijdt binnen één uur naar Antwerpen. Binnenlandse en buitenlandse toeristen weten de weg naar Parc de Kievit goed te vinden, en de bezettingsgraad is daarom uitmuntend.

Wilt u beleggen in een vakantiewoning in Brabant, en heeft u vragen over de financiering of wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Ligging Parc de Kievit