Op het park

Het grootste gedeelte van Parc De Kievit is goed begaanbaar voor mindervaliden en rolstoelgebruikers. De paden en de standplaatsen op het terrein zijn goed verzorgd en hierdoor voor iedereen goed te bereiken.

Algemeen

Centraal bij binnenkomst van het park ligt de receptie. Deze is bereikbaar via een korte trap of hellingbaan. Op de receptie is EHBO en BHV aanwezig. Gezien de afgelegen ligging van het park zijn er rechtstreekse contacten met de lokale hulpdiensten. Centraal op het terrein is een automatische externe defibrillator (AED) aanwezig, deze is voor iedereen bereikbaar. De tennisbanen op het park zijn bereikbaar via een korte trap en via een helling. De doorgang naar het zwembad biedt voldoende ruimte voor buggy’s en kinderwagens. Het zwembad is rondom voorzien van betegeling. Het zwembad heeft verder geen aangepaste voorzieningen. De ingang van het restaurant is voldoende breed voor een rolstoel. Ook is er een aangepast toilet aanwezig.

Aangepaste vakantiebungalows

Het park beschikt over twee aangepaste vakantiebungalows. Klik hier om deze bungalows te bekijken.

Wilt u meer weten over de beschikbaarheid en verhuurmogelijkheden neem dan contact met ons op via verhuur@parcdekievit.nl of 013-5079819.

Kamperen

De staanplaatsen zijn goed verzorgd en gemakkelijk bereikbaar.

Sanitair gebouw

De sanitairgebouwen zijn bereikbaar voor mindervaliden. De douche met doucherolstoel en aangepast toilet is goed bereikbaar en is voorzien van alarmkoord.

Bovenstaande informatie is gebaseerd op het toegankelijkheidsonderzoek Parc De Kievit, uitgevoerd in 2010 door ZetOpen, expertisecentrum voor integrale toegankelijkheid, ondersteund door Provincie Noord-Brabant en Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling voor Interreg Vlaanderen-Nederland.

Meer Faciliteiten