Het grootste gedeelte van Parc De Kievit is goed begaanbaar voor mindervaliden en rolstoelgebruikers. De paden en de standplaatsen op het terrein zijn goed verzorgd en hierdoor voor iedereen goed te bereiken.

Algemeen

Centraal bij binnenkomst van het park ligt de receptie. Deze is bereikbaar via een korte trap of hellingbaan. Op de receptie is EHBO en BHV aanwezig. Gezien de afgelegen ligging van het park zijn er rechtstreekse contacten met de lokale hulpdiensten. Centraal op het terrein is een automatische externe defibrillator (AED) aanwezig, deze is voor iedereen bereikbaar. De tennisbanen op het park zijn bereikbaar via een korte trap en via een helling. De doorgang naar het zwembad biedt voldoende ruimte voor buggy’s en kinderwagens. Het zwembad is rondom voorzien van betegeling. Het zwembad heeft verder geen aangepaste voorzieningen. De ingang van het restaurant is voldoende breed voor een rolstoel. Ook is er een aangepast toilet aanwezig.

Aangepaste vakantiebungalows

Het park beschikt over twee aangepaste vakantiebungalows. Klik hier om deze bungalows te bekijken.

Wilt u meer weten over de beschikbaarheid en verhuurmogelijkheden neem dan contact met ons op via verhuur@parcdekievit.nl of 013-5079819.

Kamperen

De staanplaatsen zijn goed verzorgd en gemakkelijk bereikbaar.

Sanitair gebouw

De sanitairgebouwen zijn bereikbaar voor mindervaliden. De douche met doucherolstoel en aangepast toilet is goed bereikbaar en is voorzien van alarmkoord.

Bovenstaande informatie is gebaseerd op het toegankelijkheidsonderzoek Parc De Kievit, uitgevoerd in 2010 door ZetOpen, expertisecentrum voor integrale toegankelijkheid, ondersteund door Provincie Noord-Brabant en Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling voor Interreg Vlaanderen-Nederland.

Op het park

Meer Faciliteiten

Receptie

Met al uw vragen en problemen kunt u terecht bij onze receptiemedewerkers. Zij maken uw graag wegwijs in de regio en geven u informatie over attracties en bezienswaardigheden in de buurt. Bekijk hier de openingstijden van de receptie.
Receptie
Receptie

Brasserie de Kievit

Openingstijden: Met ingang van 4 september 2017 is de brasserie is geopend van donderdag tot en met zondag vanaf 14.00 uur tot 20.30 uur.
Brasserie de Kievit
Brasserie de Kievit

Sportief

Op Parc De Kievit kunt u gebruikmaken van professionele kunstgras tennisbanen. Daarnaast vindt u tussen de bomen een jeu-de-boulesbaan en een midgetgolfbaan.
Sportief
Sportief

Zwembad

Parc De Kievit heeft een verwarmd buitenzwembad (geopend van medio mei tot medio september). Er zijn douches en toiletten aanwezig. Rondom het zwembad zijn bankjes aangelegd zodat ouders hun zwemmende kinderen gemakkelijk in de gaten kunnen houden. Een terrasje pikken, terwijl uw kinderen in het zwembad zijn? Dat kan, het zwembad ligt pal naast het terras van Eetcafé de Kievit.
Zwembad
Zwembad

Speeltuin

Bij het zwembad bevindt zich een kleine maar gezellige speeltuin met gras. Op de camping staat een leuk speeltoestel met een glijbaan. Rondom is voldoende ruimte om in het zand te spelen.
Speeltuin
Speeltuin

Kids

Parc De Kievit is bijzonder geschikt voor een vakantie of een weekendje weg met uw (klein)kinderen. Ze kunnen zich uitleven op de spannende bospaadjes, in het zwembad of de speeltuin. En wat dacht u van een potje tennis of een middagje midgetgolfen? Er is genoeg te beleven. Tijdens het hoogseizoen is er een recreatieteam aanwezig.
Kids
Kids

Animatieteam

Ook in het hoogseizoen van 2018, tijdens de bouwvak, is er op Parc De Kievit weer een animatieteam aanwezig. Enthousiaste jongens en meiden ondernemen dagelijks verschillende activiteiten met de kinderen. Elke week is er een ander thema en programma. Er worden spelletjes gespeeld en er wordt geknutseld. Er is voor elk kind wel iets leuks te doen. Kleine kinderen mogen hun ouders meenemen. Ook bij slecht weer gaan de activiteiten door; ze worden aan de omstandigheden aangepast. Voor meer informatie kunt u terecht bij de receptie van Parc De Kievit, telefoonnummer: 013-507 98 19 of e-mail: info@parcdekievit.nl.
Animatieteam
Animatieteam