Op het park

Het grootste gedeelte van Parc De Kievit is goed begaanbaar voor mindervaliden en rolstoelgebruikers. De paden en de standplaatsen op het terrein zijn goed verzorgd en hierdoor voor iedereen goed te bereiken.

Algemeen

Centraal bij binnenkomst van het park ligt de receptie. Deze is bereikbaar via een korte trap of hellingbaan. Op de receptie is EHBO en BHV aanwezig. Gezien de afgelegen ligging van het park zijn er rechtstreekse contacten met de lokale hulpdiensten. Centraal op het terrein is een automatische externe defibrillator (AED) aanwezig, deze is voor iedereen bereikbaar. De tennisbanen op het park zijn bereikbaar via een korte trap en via een helling. De doorgang naar het zwembad biedt voldoende ruimte voor buggy’s en kinderwagens. Het zwembad is rondom voorzien van betegeling. Het zwembad heeft verder geen aangepaste voorzieningen. De ingang van het restaurant is voldoende breed voor een rolstoel. Ook is er een aangepast toilet aanwezig.

Aangepaste vakantiebungalows

Het park beschikt over twee aangepaste vakantiebungalows. Klik hier om deze bungalows te bekijken.

Wilt u meer weten over de beschikbaarheid en verhuurmogelijkheden neem dan contact met ons op via verhuur@parcdekievit.nl of 013-5079819.

Kamperen

De staanplaatsen zijn goed verzorgd en gemakkelijk bereikbaar.

Sanitair gebouw

De sanitairgebouwen zijn bereikbaar voor mindervaliden. De douche met doucherolstoel en aangepast toilet is goed bereikbaar en is voorzien van alarmkoord.

Bovenstaande informatie is gebaseerd op het toegankelijkheidsonderzoek Parc De Kievit, uitgevoerd in 2010 door ZetOpen, expertisecentrum voor integrale toegankelijkheid, ondersteund door Provincie Noord-Brabant en Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling voor Interreg Vlaanderen-Nederland.

Meer Faciliteiten

Brasserie de Kievit

Openingstijden: Met ingang van 1 mei 2019 is de brasserie iedere dag geopend vanaf 10.00 uur tot sluit.

Zwembad

Parc De Kievit heeft een verwarmd buitenzwembad (geopend van medio mei tot medio september). Er zijn douches en toiletten aanwezig. Rondom het zwembad zijn bankjes aangelegd zodat ouders hun zwemmende kinderen gemakkelijk in de gaten kunnen houden. Een terrasje pikken, terwijl uw kinderen in het zwembad zijn? Dat kan, het zwembad ligt pal naast het terras van Brasserie de Kievit.

Speeltuin

Bij het zwembad bevindt zich een kleine maar gezellige speeltuin met gras. Op de camping staat een leuk speeltoestel met een glijbaan. Rondom is voldoende ruimte om in het zand te spelen.

Kids

Parc De Kievit is bijzonder geschikt voor een vakantie of een weekendje weg met uw (klein)kinderen. Ze kunnen zich uitleven op de spannende bospaadjes, in het zwembad of de speeltuin. En wat dacht u van een potje tennis of een middagje midgetgolfen? Er is genoeg te beleven. Tijdens het hoogseizoen is er een recreatieteam aanwezig.

Animatieteam

De Animatiecompanie verzorgd ook dit jaar weer de animatie bij op ons park tijdens het hoogseizoen van 27 juli tot en met 23 augustus. De enthousiaste medewerkers van de Animatiecompanie hebben weer met een mooi programma in petto gedurende uw verblijf. (tussen 27-7/23-8) Voor het programma van het Animatieteam kunt u terecht bij de receptie. Er worden spelletjes gespeeld en er wordt geknutseld. Er is voor elk kind wel iets leuks te doen. Kleine kinderen mogen hun ouders meenemen. Ook bij slecht weer gaan de activiteiten door; ze worden aan de omstandigheden aangepast. Voor meer informatie kunt u terecht bij de receptie van Parc De Kievit, telefoonnummer: 013-507 98 19 of e-mail: info@parcdekievit.nl.