Op het park

Met al uw vragen en problemen kunt u terecht bij onze receptiemedewerkers. Zij maken uw graag wegwijs in de regio en geven u informatie over attracties en bezienswaardigheden in de buurt. Bekijk hier de openingstijden van de receptie.

Openingstijden receptie

Ieder dag geopend (1 april t/m 15 oktober)
09:00 – 17:00 uur  (buiten het seizoen om iedere dag tot 14:00 uur geopend)

Buiten deze openingstijden is de receptie alleen voor zeer dringende vragen of noodgevallen 24 uur bereikbaar via de receptie deurbel op Kievit 12 of via telefoonnummer 013-5079819.

Bezoekers die na sluitingstijd van de receptie arriveren, kunnen niet door ons binnen en/of buiten gelaten worden.

Meer Faciliteiten

Brasserie de Kievit
Brasserie de Kievit

Brasserie de Kievit

Openingstijden: Met ingang van 4 september 2017 is de brasserie is geopend van donderdag tot en met zondag vanaf 14.00 uur tot 20.30 uur.

Zwembad
Zwembad

Zwembad

Parc De Kievit heeft een verwarmd buitenzwembad (geopend van medio mei tot medio september). Er zijn douches en toiletten aanwezig. Rondom het zwembad zijn bankjes aangelegd zodat ouders hun zwemmende kinderen gemakkelijk in de gaten kunnen houden. Een terrasje pikken, terwijl uw kinderen in het zwembad zijn? Dat kan, het zwembad ligt pal naast het terras van Eetcafé de Kievit.

Speeltuin
Speeltuin

Speeltuin

Bij het zwembad bevindt zich een kleine maar gezellige speeltuin met gras. Op de camping staat een leuk speeltoestel met een glijbaan. Rondom is voldoende ruimte om in het zand te spelen.

Kids
Kids

Kids

Parc De Kievit is bijzonder geschikt voor een vakantie of een weekendje weg met uw (klein)kinderen. Ze kunnen zich uitleven op de spannende bospaadjes, in het zwembad of de speeltuin. En wat dacht u van een potje tennis of een middagje midgetgolfen? Er is genoeg te beleven. Tijdens het hoogseizoen is er een recreatieteam aanwezig.

Animatieteam
Animatieteam

Animatieteam

Ook in het hoogseizoen van 2018, tijdens de bouwvak, is er op Parc De Kievit weer een animatieteam aanwezig. Enthousiaste jongens en meiden ondernemen dagelijks verschillende activiteiten met de kinderen. Elke week is er een ander thema en programma. Er worden spelletjes gespeeld en er wordt geknutseld. Er is voor elk kind wel iets leuks te doen. Kleine kinderen mogen hun ouders meenemen. Ook bij slecht weer gaan de activiteiten door; ze worden aan de omstandigheden aangepast. Voor meer informatie kunt u terecht bij de receptie van Parc De Kievit, telefoonnummer: 013-507 98 19 of e-mail: info@parcdekievit.nl.