Op het park

Op Parc De Kievit kunt u gebruikmaken van professionele kunstgras tennisbanen. Daarnaast vindt u tussen de bomen een jeu-de-boulesbaan en een midgetgolfbaan.

Golfbaan Midden-Brabant

Gaat u liever golfen? Op landgoed ‘Utrecht’ in Esbeek ligt de prachtige 18-holes golfbaan van golfclub Midden-Brabant. De baan ligt op slechts 15 autominuten van Parc De Kievit, in prachtig bosrijk gebied. U ontvangt als gast van Parc de Kievit 10% op de greenfee card. Kijk hiervoor bij onze aanbiedingen.

Omgeving

De omgeving van Parc De Kievit is ook erg geschikt om te wandelen of te fietsen. Op de receptie zijn diverse wandel- en fietsroutes verkrijgbaar.
Wilt u bij aankomst direct de beschikking hebben over een huurfiets? Wij regelen dat deze voor u klaar staat. U heeft de mogelijkheid om uit verschillende soorten fietsen te kiezen. U huurt al een fiets vanaf 10 euro per dag.

Meer Faciliteiten

Brasserie de Kievit

Openingstijden: Met ingang van 1 mei 2019 is de brasserie iedere dag geopend vanaf 10.00 uur tot sluit.

Zwembad

Parc De Kievit heeft een verwarmd buitenzwembad (geopend van medio mei tot medio september). Er zijn douches en toiletten aanwezig. Rondom het zwembad zijn bankjes aangelegd zodat ouders hun zwemmende kinderen gemakkelijk in de gaten kunnen houden. Een terrasje pikken, terwijl uw kinderen in het zwembad zijn? Dat kan, het zwembad ligt pal naast het terras van Brasserie de Kievit.

Speeltuin

Bij het zwembad bevindt zich een kleine maar gezellige speeltuin met gras. Op de camping staat een leuk speeltoestel met een glijbaan. Rondom is voldoende ruimte om in het zand te spelen.

Kids

Parc De Kievit is bijzonder geschikt voor een vakantie of een weekendje weg met uw (klein)kinderen. Ze kunnen zich uitleven op de spannende bospaadjes, in het zwembad of de speeltuin. En wat dacht u van een potje tennis of een middagje midgetgolfen? Er is genoeg te beleven. Tijdens het hoogseizoen is er een recreatieteam aanwezig.

Animatieteam

De Animatiecompanie verzorgd ook dit jaar weer de animatie bij op ons park tijdens het hoogseizoen van 27 juli tot en met 23 augustus. De enthousiaste medewerkers van de Animatiecompanie hebben weer met een mooi programma in petto gedurende uw verblijf. (tussen 27-7/23-8) Voor het programma van het Animatieteam kunt u terecht bij de receptie. Er worden spelletjes gespeeld en er wordt geknutseld. Er is voor elk kind wel iets leuks te doen. Kleine kinderen mogen hun ouders meenemen. Ook bij slecht weer gaan de activiteiten door; ze worden aan de omstandigheden aangepast. Voor meer informatie kunt u terecht bij de receptie van Parc De Kievit, telefoonnummer: 013-507 98 19 of e-mail: info@parcdekievit.nl.