Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Parc de Kievit | Recreatiewoning kopen | Baarle-Nassau

Kievit 121b-402 | Sparlaan 11

 

Omschrijving

Sfeervol dubbel chalet van canaxel (onderhoudsvriendelijk) met houten kozijnen en deuren. Het perceel is is afgezet door veel bomen en struiken waardoor de privacy is gewaarborgd.

Indeling: entree, woon / eetkamer, open keuek met diverse apparatuur, badkamer, douche, wastafel, toilet, slaapkamer 1, slaapkamer 2, achter buiten is een kleine overkapping waar de warmwater voorzien onder is gehuisvest.

De voortuin is zeer royaal en de achtertuin biedt volledige privacy.

De omgeving van dit bosrijke park biedt veel wandel- en fietsmogelijkheden. Bij het park zijn fietsen en e-bikes te huur om de omgeving te verkennen. Parc de Kievit beschikt over verschillende voorzieningen waar u gebruik van kunt maken, waaronder een verwarmd buitenzwembad, peuterbad, midgetgolf, jeu-de-boules baan, curlingbaan, basketbal/voetbalveld professionele gravel tennisbanen, een speeltuin voor de kinderen en een brasserie met terras. In de zomer is er een animatieteam waardoor (klein)kinderen een onvergetelijke vakantie beleven.

Je kunt hier in alle rust genieten van de ruimte en de natuur! Het centrum van het gezellige grensdorp Baarle-Nassau/Hertog ligt 4 minuten van het park gelegen.

U kunt aan de informatie op deze site geen rechten ontlenen. Evenmin kan de verkoper aansprakelijk worden gesteld voor onjuiste en/of onvolledige informatie welke wellicht op deze website zou voorkomen. Alle informatie en gegevens van deze website mogen zonder onze nadrukkelijke schriftelijke toestemming niet worden vermenigvuldigd of gepubliceerd.

 

Kenmerken

StatusTe koop
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers
Twee slaapkamers
Aantal badkamers-3
Voor aantal personen4
Bouwjaar1990
Woonoppervlakte41m2
Oppervlakte perceel471m2
Huisnummer op parkKievit 12b-402
Pachtgrond / Eigen grond
Erfpacht
Aantal personen
4 personen
 

Vraagprijs

Recreatiewoning€ 79.500,-K.K.
ParklastenPer jaar€ 1.963,-
ErfpachtPer jaar€ 2.700,-Erfpachtcanon

Plattegrond

 

Video

 

Let op, belangrijk!

Potentiële koper belangrijk!