Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Parc de Kievit | Recreatiewoning kopen | Baarle-Nassau

Kievit 12b-16 | (Acaciadreef 31)

 

Omschrijving

Volledig stenen recreatiewoning met pyramide dak op een perceel met veel privacy en uitzicht over weilanden en akkers.
Indeling: entree met toegang tot wasruimte, woon / eetkamer, open keuken met diverse apparatuur, badkamer voorzien van ligbad, wastaefel en toilet. Slaapkamer 1, slaapkamer 2, slaapkamer 3.

Het is eventueel mogelijk om de woning te kopen zonder de grond en daarvoor in de plaats een erfpachtovereenkomst á € 2.500,- per jaar.

Parc de Kievit biedt u luxe en comfort in een sfeervolle omgeving. Een plek om tot rust te komen, omringd door natuur en met optimale privacy.

De omgeving van dit bosrijke park biedt veel wandel- en fietsmogelijkheden. Bij het park zijn fietsen en e-bikes te huur om de omgeving te verkennen. Parc de Kievit beschikt over verschillende voorzieningen waar u gebruik van kunt maken, waaronder een verwarmd buitenzwembad, peuterbad, midgetgolf, jeu-de-boules baan, curlingbaan, basketbal/voetbalveld professionele gravel tennisbanen, een speeltuin voor de kinderen en een brasserie met terras. In de zomer is er een animatieteam waardoor (klein)kinderen een onvergetelijke vakantie beleven.

Je kunt hier in alle rust genieten van de ruimte en de natuur! Het centrum van het gezellige grensdorp Baarle-Nassau/Hertog ligt 4 minuten van het park gelegen.

U kunt aan de informatie op deze site geen rechten ontlenen. Evenmin kan Parc de Kievit aansprakelijk worden gesteld voor onjuiste en/of onvolledige informatie welke wellicht op deze website zou voorkomen. Alle informatie en gegevens van deze website mogen zonder onze nadrukkelijke schriftelijke toestemming niet worden vermenigvuldigd of gepubliceerd.

 

Kenmerken

StatusTe koop
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers
Drie slaapkamers
Aantal badkamers1
Voor aantal personen6
Bouwjaar1978
Woonoppervlakte58m2
Oppervlakte perceel683m2
Huisnummer op parkKievit 12b-16
Pachtgrond / Eigen grond
Eigen grond
Aantal personen
6 personen
 

Vraagprijs

Recreatiewoning€ 174.500,-K.K. Incl. grond
Parklasten€ 1.875,-Erfpachtcanon

Plattegrond

 

Video

 

Let op, belangrijk!

Potentiële koper belangrijk!