Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Parc de Kievit | Recreatiewoning kopen | Baarle-Nassau

Kievit 12b-178 | Dennendreef 15

 

Omschrijving

Zie de seizoenen aan je voorbij trekken in het huis op deze schitterende, uniek gelegen bloemrijke boskavel met veel privacy. Rust, ruimte en natuur. Het zijn de kernwoorden van een sprookjesachtig vakantieplekje waar je je als natuurliefhebber direct thuis voelt: de zon tussen de bomen, de eekhoorns hoppend van tak naar tak.

 

Vanuit de sfeervolle houten recreatiewoning is het zicht door grote raampartijen op de grote, licht glooiende bostuin van 915 m2 optimaal. Daar zijn de diverse tuinsferen: van de fijn beschutte zitjes onder de bomen tot de borders vol bloemenpracht, er is genoeg ruimte voor moestuinen, het kweken van jong groen in een kas, het verzamelen van brandhout en natuurlijk mogen een loungehoek en een ruime eettafel op de royale terrassen voor eindeloos gezellige zomeravonden niet ontbreken.

 

In de, overigens pas aan de buitenkant geschilderde, vakantiebungalow met veel landelijke details is alles compact en comfortabel afgestemd op het buitenleven. Een L-vormige huiskamer met een haard, een open keuken. Er zijn twee slaapkamers, een badkamer (ligbad, douche, wastafel, toilet) plus een wasruimte met een extra toilet en wastafel.

 

Buitengewoon is dat rondom de woning nog twee fraaie, extra tuinhuisjes staan. Voorzien van CV en volledig geïsoleerd zijn dit werkelijk ideale ruimtes voor nog meer slaapkamers. Maar dit soort paviljoentjes in het groen is ook een perfecte hide away voor iedereen die in alle rust wil werken, mediteren of creatief zijn - creëer hier die droom van een werk- of hobbyplek of iets als een sport-of yogaruimte!

De afmetingen zijn 15 m/2 en 6 m/2.

Extra ook: de parkeerplaats op eigen grond biedt ruimte aan twee auto’s.

 

Parc de Kievit is een bosrijk vakantiepark park tegen de grens van België. Dit huis ligt in het bosdeel van het park dat een even chique als natuurlijke uitstraling heeft - mooie lange boslanen met fraaie boshuizen van alle formaten.

Zowel wandelend als op de fiets zijn de Smokkelaarsroutes in de grensstreek om het park heen zeer de moeite waard. Parc de Kievit beschikt verder over recreatieve voorzieningen zoals een verwarmd buitenzwembad, peuterbad, midgetgolf, jeu-de-boules baan, curlingbaan, basketbal/voetbalveld, gravel tennisbanen, een speeltuin voor de kinderen en een brasserie met terras. In de zomer is er een animatieteam waardoor (klein)kinderen een onvergetelijke vakantie beleven.

 

Het centrum van het gezellige grensdorp Baarle-Nassau en de Belgische enclave Baarle-Hertog ligt op 5 minuten met de auto van het park.

U kunt aan de informatie op deze site geen rechten ontlenen. Evenmin kan Parc de Kievit aansprakelijk worden gesteld voor onjuiste en/of onvolledige informatie welke wellicht op deze website zou voorkomen. Alle informatie en gegevens van deze website mogen zonder onze nadrukkelijke schriftelijke toestemming niet worden vermenigvuldigd of gepubliceerd.

 

Kenmerken

StatusTe koop
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers
Twee slaapkamers
Aantal badkamers1
Voor aantal personen4
Bouwjaar1975
Woonoppervlakte65m2
Oppervlakte perceel915m2
Huisnummer op parkKievit 12b-178
Pachtgrond / Eigen grond
Erfpacht
Aantal personen
4 personen
 

Vraagprijs

Recreatiewoning€ 169.000,-K.K.
ParklastenPer jaar€ 1.963,-
ErfpachtPer jaar€ 2.700,-Erfpachtcanon

Plattegrond

 

Video

 

Let op, belangrijk!

Potentiële koper belangrijk!