Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Parc de Kievit | Recreatiewoning kopen | Baarle-Nassau

Kievit 12b-280 | Hertenlaan 9

 

Omschrijving

Royale woning met 2 woonlagen en een ruime tuin met veel privacy.

Het souterain heeft een grote schuifpui, een multifunctionele ruimte, badkamer, washoek, meterkast, kast en een slaapkamer.
Vervolgens een trap naar de 1e verdieping.

De woonverdieping: Entree, badkamer, slaapkamer 2, woon/eetkamer met open keuken en een houtkachel.

Parc de Kievit biedt u luxe en comfort in een sfeervolle omgeving. Een plek om tot rust te komen, omringd door natuur en met optimale privacy.

De omgeving van dit bosrijke park biedt veel wandel- en fietsmogelijkheden. Bij het park zijn fietsen en e-bikes te huur om de omgeving te verkennen. Parc de Kievit beschikt over verschillende voorzieningen waar u gebruik van kunt maken, waaronder een verwarmd buitenzwembad, peuterbad, midgetgolf, jeu-de-boules baan, curlingbaan, basketbal/voetbalveld professionele gravel tennisbanen, een speeltuin voor de kinderen en een brasserie met terras. In de zomer is er een animatieteam waardoor (klein)kinderen een onvergetelijke vakantie beleven.

Je kunt hier in alle rust genieten van de ruimte en de natuur! Het centrum van het gezellige grensdorp Baarle-Nassau/Hertog ligt 4 minuten van het park gelegen.

U kunt aan de informatie op deze site geen rechten ontlenen. Evenmin kan Parc de Kievit aansprakelijk worden gesteld voor onjuiste en/of onvolledige informatie welke wellicht op deze website zou voorkomen. Alle informatie en gegevens van deze website mogen zonder onze nadrukkelijke schriftelijke toestemming niet worden vermenigvuldigd of gepubliceerd.

 

 

 

 

Kenmerken

StatusTe koop
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers
Twee slaapkamers
Aantal badkamers2
Voor aantal personen4
Bouwjaar1975
Woonoppervlakte130m2
Oppervlakte perceel608m2
Huisnummer op parkKievit 12b-280
Pachtgrond / Eigen grond
Eigen grond
Aantal personen
4 personen
 

Vraagprijs

Recreatiewoning€ 295.000,-K.K. Incl. grond
ParklastenPer jaar€ 1.963,-

Plattegrond

 

Video

 

Let op, belangrijk!

Potentiële koper belangrijk!