Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Parc de Kievit | Recreatiewoning kopen | Baarle-Nassau

Kievit 12b-351 | (Beukenweide 21)

 

Omschrijving

Deze vrijstaande recreatiewoning staat op Parc de Kievit in Baarle-Nassau/Hertog een uniek grensdorp waar België en Nederland dwars door elkaar heen loopt.

Indeling: Als je over het park naar het rustige straatje rijdt, voel je direct dat je weg bent van de dagelijkse hectiek. Bij de recreatiewoning kun je op eigen terrein de auto parkeren en zorgen de hoge, groene beplanting voor privacy. Via het terras loop je naar de entree aan de rechterzijde.

Parc De Kievit beschikt over een restaurant. U kunt hier gezellig een drankje drinken op het terras of een eenvoudige maaltijd eten. De gerechten op de kaart zijn smaakvol en betaalbaar.
Op Parc De Kievit kunt u gebruikmaken van professionele kunstgras tennisbanen. Daarnaast vindt u tussen de bomen een jeu-de-boulesbaan, een midgetgolfbaan en een curlingbaan.
Gaat u liever golfen? Op landgoed 'Utrecht' in Esbeek ligt de prachtige 18-holes golfbaan van golfclub Midden-Brabant. De baan ligt op slechts 15 autominuten van Parc De Kievit, in prachtig bosrijk gebied.
De omgeving van Parc De Kievit is ook erg geschikt om te wandelen of te fietsen. Huurfietsen en steps kunnen bij de receptie van het parc worden gereserveerd.
Parc De Kievit heeft een verwarmd buitenzwembad en een peuterbad. Er zijn douches en toiletten aanwezig. Rondom het zwembad zijn bankjes aangelegd zodat ouders hun zwemmende kinderen gemakkelijk in de gaten kunnen houden. Een terrasje pikken, terwijl uw kinderen in het zwembad zijn? Dan kan. Het zwembad ligt pal naast het Tarverne-terras.

 

U kunt aan de informatie op deze site geen rechten ontlenen. Evenmin kan Parc de Kievit aansprakelijk worden gesteld voor onjuiste en/of onvolledige informatie welke wellicht op deze website zou voorkomen. Alle informatie en gegevens van deze website mogen zonder onze nadrukkelijke schriftelijke toestemming niet worden vermenigvuldigd of gepubliceerd.

 
 
 

Kenmerken

StatusTe koop
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers
Twee slaapkamers
Aantal badkamers1
Voor aantal personen4
Bouwjaar1972
Woonoppervlakte84m2
Oppervlakte perceel486m2
Huisnummer op parkKievit 12b-351
Pachtgrond / Eigen grond
Erfpacht
Aantal personen
4 personen
 

Vraagprijs

Recreatiewoning€ 179.000,-K.K.
ParklastenPer jaar€ 1.963,-
ErfpachtPer jaar€ 2.342,-Incl. BTW

Plattegrond

 

Video

 

Let op, belangrijk!

Potentiële koper belangrijk!