Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Parc de Kievit | Recreatiewoning kopen | Baarle-Nassau

Kievit 12b-481 | Koekoeklaan 12

 

Omschrijving

Edelweis recreatiewoning op een mooi hoekperceel.

Entree, toiletruimte, technische ruimte, 3 slaapkamers, woonkamer met open keuken, badkamer v.v. ligbad, douchecabine, wastafel en toilet.

Gelegen in het unieke enclavedorp Baarle-Nassau/Hertog waar Nederland en België geheel door elkaar heen loopt. Een omgeving met veel mogelijkheden tot fiets- en wandeltochten. Op het bosrijke park kunt u genieten van de rust, privacy en mooie omgeving.

Parc De Kievit beschikt over een restaurant. U kunt hier gezellig een drankje drinken op het terras of een eenvoudige maaltijd eten. De gerechten op de kaart zijn smaakvol en betaalbaar.
Op Parc De Kievit kunt u gebruikmaken van professionele kunstgras tennisbanen. Daarnaast vindt u tussen de bomen een jeu-de-boulesbaan, een midgetgolfbaan en een curlingbaan.
Gaat u liever golfen? Op landgoed 'Utrecht' in Esbeek ligt de prachtige 18-holes golfbaan van golfclub Midden-Brabant. De baan ligt op slechts 15 autominuten van Parc De Kievit, in prachtig bosrijk gebied.
De omgeving van Parc De Kievit is ook erg geschikt om te wandelen of te fietsen. Huurfietsen en steps kunnen bij de receptie van het parc worden gereserveerd.
Parc De Kievit heeft een verwarmd buitenzwembad en een peuterbad. Er zijn douches en toiletten aanwezig. Rondom het zwembad zijn bankjes aangelegd zodat ouders hun zwemmende kinderen gemakkelijk in de gaten kunnen houden. Een terrasje pikken, terwijl uw kinderen in het zwembad zijn? Dan kan. Het zwembad ligt pal naast het Tarverne-terras.

Parc de Kievit kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele onjuistheden in deze database. 

Afmetingen

 

Kenmerken

StatusVerkocht
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1
Bouwjaar2009
Woonoppervlakte70m2
Oppervlakte perceel272m2
Huisnummer op park481
Pachtgrond / Eigen grond
Erfpacht
Aantal personen
6 personen
 

Vraagprijs

Recreatiewoning€ 99.000,-K.K.
ErfpachtPer jaar€ 2.258,-
ParklastenPer jaar€ 1.350,-

Plattegrond

 

Video

 

Let op, belangrijk!

Potentiële koper belangrijk!
 
Parc de Kievit | Recreatiewoning kopen | Baarle-Nassau