Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Parc de Kievit | Recreatiewoning kopen | Baarle-Nassau

Kievit 12b-588 | Patrijslaan 10

 

Omschrijving

Chalet van canaxel buitenwanden en houten deuren en kozijnen met een ruime overkapping aan de voorkant. Perceel heeft veel privacy en een goede ligging op het zuiden.

Indeling: entree toegang tot open keuken met diverse apparatuur, grote slaapkamer 1 met grote inbouwkast met schuifdeuren, badkamer v.v. douchecabine, wastafelmeubel, toilet, wasmachine aansluiting, slaapkamer 2 met vaste kasten boven de bedden, woon / eetkamer met veel raampartijen waardoor veel natuurlijk licht binnenkomt. Alle ramen zijn voozien van dubbel glas, gordijnen en horren. Door het gehele chalet ligt een nieuwe laminaatvloer. 

Op het perceel staan 2 schuurtjes. De afmetingen van de schuurtjes zijn 3m² bij 3m² en 1,5m² bij 2m². 

De omgeving van dit bosrijke park biedt veel wandel- en fietsmogelijkheden. Bij het park zijn fietsen en e-bikes te huur om de omgeving te verkennen. Parc de Kievit beschikt over verschillende voorzieningen waar u gebruik van kunt maken, waaronder een verwarmd buitenzwembad, peuterbad, midgetgolf, jeu-de-boules baan, curlingbaan, basketbal/voetbalveld professionele gravel tennisbanen, een speeltuin voor de kinderen en een brasserie met terras. In de zomer is er een animatieteam waardoor (klein)kinderen een onvergetelijke vakantie beleven.

Je kunt hier in alle rust genieten van de ruimte en de natuur! Het centrum van het gezellige grensdorp Baarle-Nassau/Hertog ligt 4 minuten van het park gelegen.

U kunt aan de informatie op deze site geen rechten ontlenen. Evenmin kan Parc de Kievit aansprakelijk worden gesteld voor onjuiste en/of onvolledige informatie welke wellicht op deze website zou voorkomen. Alle informatie en gegevens van deze website mogen zonder onze nadrukkelijke schriftelijke toestemming niet worden vermenigvuldigd of gepubliceerd.

 

Kenmerken

StatusTe koop
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers
Twee slaapkamers
Aantal badkamers1
Voor aantal personen4
Bouwjaar2003
Woonoppervlakte48m2
Oppervlakte perceel335m2
Huisnummer op parkKievit 12b-588
Pachtgrond / Eigen grond
Erfpacht
Aantal personen
4 personen
 

Vraagprijs

Recreatiewoning€ 75.000,-K.K.
ParklastenPer jaar€ 1.963,-
ErfpachtPer jaar€ 2.700,-Erfpachtcanon

Plattegrond

 

Video

 

Let op, belangrijk!

Potentiële koper belangrijk!