1. Recreatiewoningen te koop
 2. Park met buitenzwembad
 3. Bosrijke omgeving van Noord-Brabant

Recreatiewoningen te koop in Brabant

Een tweede huis in Noord-Brabant waar u het échte vakantiegevoel beleeft? Dat kan bij Parc de Kievit in Baarle-Nassau, vlakbij de Belgische grens en middenin een bosrijke omgeving. Bij Parc de Kievit staan diverse recreatiewoningen te koop; een leuke vakantiebestemming voor u en uw gezin, maar ook een interessant investeringsobject door de woning te verhuren in de periodes die u niet aanwezig bent. Op het park staan diverse vakantiewoningen te koop, variërend van sfeervolle chalets tot luxe villa's. U vindt gegarandeerd de recreatiewoning die bij u past. 

Een recreatiewoning kopen

Op Parc de Kievit kunt u nieuwe recreatiewoningen kopen geschikt voor 4 en 6 personen. Deze chalets worden turn-key opgeleverd, inclusief een supermoderne keuken, luxe sanitairvoorzieningen en een aangelegde tuin. Geniet van een super de luxe tweede woning in Noord-Brabant, waarbij u ook de mogelijkheid heeft de recreatiewoning volledig of deels te verhuren. Parc de Kievit biedt dan 6% netto rendement op uw woning. 

Voordelen van een recreatiewoning kopen op Parc de Kievit:

 
 1. Uw tweede huis, gedeeltelijke verhuur of volledige verhuur
 2. Op een vakantiepark met zwembad
 3. Interessant alternatief voor banksparen
 4. Uitzicht op een hoog nettorendement
 5. Investeren vanaf €30.000,-
 6. 6% netto rendement op een recreatiewoning
 7. Professionele verhuurorganisatie

Vakantiewoningen te koop in Noord-Brabant

Naast de nieuwe chalets biedt Parc de Kievit een breed scala aan vakantiehuizen te koop aan. Een super de luxe villa als tweede huis? Investeren in een sfeervol chalet of comfortabele bungalow om vervolgens te verhuren? Het is allemaal mogelijk bij Parc de Kievit. Het voordeel van een vakantiewoning kopen op een vakantiepark is natuurlijk het gebruik van de vele faciliteiten. Sla bijvoorbeeld een balletje op de professionele tennisbanen of begin de dag met een verfrissende duik in het buitenzwembad. Ook aan de kinderen is gedacht, want zij vermaken zich uitstekend in de speeltuin of bij het animatieteam.

Bent u enthousiast geworden over een tweede woning in Noord-Brabant bij Parc de Kievit? Voor eigen gebruik of juist als investering? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!

 
Neem contact op
 
 

Wilt u meer informatie over deze woning? Neem dan contact op met één van onze adviseurs: +31 13 5079819.

 1. Op de grens van België en NL
 2. Rustige en bosrijke omgeving
 3. Zorgeloos investeren
 4. Maximale zekerheid
 5. Hoog rendement
 
Plan een bezichtiging
 
Neem contact op