Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Parc de Kievit | Recreatiewoning kopen | Baarle-Nassau
Zomerhuisje kopen

Een prachtig vakantiehuisje

in Noord-Brabant

Zomerhuisje kopen

  • Vakantiepark in Baarle-Nassau
  • Diverse vakantiehuisjes te koop
  • Eigen gebruik of verhuur

Zomerhuisje kopen in Brabant

Wilt u graag een zomerhuisje kopen in Nederland? Parc de Kievit heeft een groot aanbod aan recreatiewoningen in Noord-Brabant waarvan er binnenkort één van u kan zijn! Wilt u graag een nieuwe of tweedehands zomerhuisje kopen in Nederland? Bij Parc de Kievit zijn verschillende vakantiehuizen te koop in diverse prijsklassen. Dit is de ideale optie voor als u op zoek bent naar een vakantiehuis voor uzelf en uw gezin of als investering als u het vakantiehuisje dat te koop staat wilt verhuren. 

Als u een (goedkoop) vakantiehuisje wilt kopen in Nederland, is Parc de Kievit een geweldige plek om dit werkelijkheid te laten worden. Parc de Kievit is een rustig gelegen vakantiepark in Baarle-Nassau, Noord-Brabant. In de buurt van het park vindt u vele (grote) steden, zoals Breda, Tilburg en Antwerpen. Dankzij de ligging aan de Belgische grens en de vele parkfaciliteiten is het park een populaire vakantiebestemming voor Nederlandse, Belgische en Duitse vakantiegangers. Door de hoge bezettingsgraad kunt u een aantrekkelijk rendement verdienen als u een vakantiehuisje koopt in Brabant bij Parc de Kievit. 

Voordelen van een zomerhuisje kopen op Parc de Kievit

  • Uw tweede huis, gedeeltelijke verhuur of volledige verhuur
  • Interessant alternatief voor banksparen
  • Uitzicht op een hoog nettorendement
  • Investeren vanaf €30.000,-
  • Professionele verhuurorganisatie

Vakantiehuisje kopen in Brabant

Een vakantiehuisje kopen in Noord-Brabant hoeft niet erg duur te zijn. Met een kleine investering kunt u al een goedkoop huisje kopen in Brabant. Er staan diverse recreatiewoningen te koop bij Parc de Kievit waaruit u kunt kiezen. Deze woningen kunt u ook geheel of gedeeltelijk verhuren, maar het staat u natuurlijk vrij om een zomerhuisje aan te schaffen puur voor eigen gebruik. Als u verblijft op het park, kunt u gratis gebruikmaken van de parkfaciliteiten. Denk hierbij aan het verwarmd buitenzwembad met peuterbad, de speeltuin, de tennisbanen en midgetgolfbaan.

Als u uw  vakantiehuis graag wilt verhuren, kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van onze professionele verhuurorganisatie. Parc de Kievit kan de gehele verhuur voor u faciliteren; van boeking en ontvangst tot eindschoonmaak en afrekening. Op die manier kunt u zorgeloos genieten van uw investering en rendement. 

Wilt u een nieuwe bungalow, chalet of vakantievilla kopen en heeft u vragen over de financiering of wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs.

Een sfeerimpressie van de nieuwe chalets