Recreatiewoning kopen in Noord Brabant?
Recreatiewoning kopen in Noord Brabant?

Recreatiewoning kopen in Noord Brabant?

 
  1. Investeren in een recreatiewoning
  2. Noord-Brabant
  3. In een bosrijke omgeving

Uw tweede woning op Parc de Kievit

Heeft u altijd al gedroomd van een tweede huis? Een luxueuze recreatiewoning in een lommerrijke omgeving? Dit is uw kans.

Parc de Kievit realiseert 40 kavels voor het bouwen van nieuwe vrijstaande recreatiewoningen in een Nederlands Belgische grensstreek op een van de mooiste Bourgondische plekjes van Nederland.
Wij kunnen samen met u de recreatiewoning van uw droom bouwen, waar u zelf met uw gezin van kunt genieten. Ook kunnen wij als "investering" een recreatiewoning van A tot Z samenstellen en in ons verhuurservice op laten nemen wat extra inkomsten kan genereren. Indien u besluit gebruik te maken van de verhuurfaciliteit die het park u biedt kunt u, onder bepaalde omstandigheden, de omzetbelasting over de gehele aankoop terugvragen bij de Belastingdienst. Kortom wij kunnen u geheel ontzorgen en adviseren in dit traject. Natuurlijk kunt u ook één van onze bestaande recreatiewoningen op ons park aanschaffen, bekijk het aanbod via onze verkoop pagina of vraag via ons kantoor naar 1 van de adviseurs voor meer informatie.