Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Parc de Kievit | Recreatiewoning kopen | Baarle-Nassau
Vakantiewoning Parc de Kievit

Verhuurservice

  • Professionele verhuurorganisatie
  • Altijd online inzicht
  • Rendement uit verhuuropbrengsten

Uw vakantiewoning zorgeloos verhuren

Bij Parc de Kievit kunt u zorgeloos een recreatiewoning kopen om deze vervolgens te verhuren. Onze professionele verhuurorganisatie zal u volledig ontzorgen en regelt alles omtrent de verhuur en het beheer van uw vakantiewoning. Hierbij maakt onze verhuurorganisatie gebruik van een onafhankelijk reserveringssysteem. Via het systeem houdt u altijd de controle en online toegang over uw woning bij Parc de Kievit. Daarnaast zijn wij geen onderdeel van een overkoepelende organisatie, hierdoor zal u geen last hebben van sterke prijsschommelingen door promotieacties. U kunt bij ons met een gerust hart een vakantiewoning kopen en verhuren.

Persoonlijk account

Als eigenaar van een vakantiewoning bij Parc de Kievit ontvangt u een persoonlijke inlog voor het reserveringssysteem. Zo heeft u op ieder moment inzicht in de reserveringen, facturen en de beoordelingen van uw gasten. Via het ingebouwde berichtensysteem kunt u eenvoudig met onze verhuurorganisatie communiceren. Mocht u zelf een keer gebruik willen maken van uw eigen vakantiewoning? Dan kunt u dit eenvoudig aangeven via uw persoonlijke account.

De voordelen op een rij

  • Transparant - Altijd inzicht in onder andere de reserveringen, beoordelingen, uw rendement en meer.
  • Ervaar gemak - Ontvang op tijd uw opbrengsten met geautomatiseerde verhuurafrekeningen.
  • Communicatie - Alle communicatie verloopt via één centrale plek.
  • Onderhoud - Wij regelen alle werkzaamheden zodat uw vakantiehuis altijd klaar is om gasten te ontvangen.

Optimale bezetting dankzij een sterke samenwerking

Uw vakantiewoning wordt door onze verhuurorganisatie onder de aandacht gebracht bij potentiële bezoekers via onze eigen website en bij gerenommeerde touroperators. Door deze samenwerking profiteert u van het succes van diverse, grote partijen en zijn uw huuropbrengsten niet gevoelig voor prijsschommelingen door promotieacties. Een van de bijkomende voordelen van het reserveringssysteem zijn de real-time koppelingen met touroperators. Via deze functie blijven alle touroperators waar wij mee samenwerken op de hoogte van juiste en actuele informatie omtrent uw woning.

Onze online marketingactiviteiten worden verzorgd door een marketingbureau die gespecialiseerd zijn in het verzorgen van de online marketing voor kleine en grote bedrijven binnen de recreatiebranche en verantwoordelijk voor de website en advertising van Parc de Kievit.

Parc de Kievit - Verhuurservice
Parc de Kievit - Verhuurservice

De verhuur van uw vakantiewoning is optioneel. Het geeft u de mogelijkheid om de investering van uw woning terug te verdienen, maar het staat u vrij om uw recreatiewoning puur voor eigen gebruik aan te schaffen.