1. Gelegen in Baarle-Nassau
 2. Op de grens van België
 3. Bungalows voor 4 of 6 personen

Bungalow kopen in Noord-Brabant?

Wilt u een recreatiebungalow kopen in Noord-Brabant? Neemt u dan eens een kijkje bij het aanbod bungalows op Parc de Kievit, een rustig gelegen vakantiepark in Baarle-Nassau. Of u nu een nieuwe of tweedehands bungalow zoekt, bij ons vindt u verschillende recreatiewoningen in diverse prijsklassen. Ideaal als vakantiehuis voor u en uw gezin, of als investering indien u de bungalow ook wilt verhuren.

De vrijstaande recreatiebungalows op het park liggen op ruime percelen waar u, mede dankzij de weelderige aanplanting van het park, van veel privacy geniet. Een bungalow biedt plek aan 4 of 6 personen, afhankelijk van het type, en is voorzien van twee of drie slaapkamers, een complete keuken, een badkamer en een ruim woongedeelte. Het terras en de aangelegde tuin maken het plaatje compleet. U kunt al vanaf €30.000,- eigenaar zijn van een prachtige bungalow in Brabant.

Ons park ligt in een mooie, lommerrijke omgeving met vele uitvalswegen naar steden zoals Breda en Tilburg, Antwerpen en attractieparken de Efteling en Bobbejaanland. Dankzij de ligging aan de Belgische grens en de parkfaciliteiten weten vele binnenlandse en buitenlandse toeristen ons park goed te vinden. Het is om die redenen interessant om te investeren in een vakantiewoning op Parc de Kievit; dankzij de hoge bezettingsgraad kunt u een aantrekkelijk rendement verdienen uit de verhuur.

Voordelen van investeren in een bungalow op Parc de Kievit

 • Uw tweede huis, gedeeltelijke verhuur of volledige verhuur
 • Interessant alternatief voor banksparen
 • Uitzicht op een hoog nettorendement
 • Investeren vanaf €30.000,-
 • Professionele verhuurorganisatie
Portrait inbox 20 7c 20booking 20experts 20 7c 20intercom 202017 09 22 2015 03 42 98007bb3 2aa7 473d aea3 dbbdd1c57d48

Wilt u meer informatie over deze woning? Neem dan contact op met één van onze adviseurs: +31 13 5079819.

 1. Op de grens van België en NL
 2. Rustige en bosrijke omgeving
 3. Zorgeloos investeren
 4. Maximale zekerheid
 5. Hoog rendement
Plan een bezichtiging
 
Neem contact op

Vakantiebungalow te koop Noord Brabant

Baarle Nassau op de grens van Nederland en België

Bungalows te koop op vakantiepark De Kievit

Er staan diverse recreatiebungalows te koop op vakantiepark De Kievit. U kunt al met een kleine investering eigenaar worden van een vakantiehuisje in Baarle-Nassau. Deze kunt u geheel of gedeeltelijk verhuren, maar het staat u natuurlijk vrij om uw recreatiewoning puur voor eigen gebruik aan te schaffen.

Indien u de bungalow in Brabant aankoopt voor gedeeltelijke of gehele verhuur, kan dit u een aantrekkelijk nettorendement opleveren. Investeren in recreatief vastgoed is een interessant alternatief voor banksparen, zeker gezien de historisch lage spaarrente. Ook kunt de btw van uw aankoop, onder bepaalde voorwaarden, terugvorderen van de Belastingdienst, en u kunt gebruikmaken van nog andere fiscale voordelen.

Wilt u een nieuwe bungalow of occasion kopen, en heeft u vragen over de financiering of wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs.

 
Neem contact op

Ligging Parc de Kievit