Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Parc de Kievit | Recreatiewoning kopen | Baarle-Nassau
Chalet kopen Noord-Brabant

Prachtige chalet kopen in Brabant

Chalet kopen Noord-Brabant

  • Gelegen in Baarle-Nassau
  • Op de grens van België
  • Chalets voor 2 tot 6 personen

Chalet kopen in Noord-Brabant

Heeft u interesse om een chalet te kopen in Noord-Brabant? Dan bent u bij Parc de Kievit aan het juiste adres. Ons rustig gelegen en kindvriendelijk vakantiepark in het pittoreske Baarle-Nassau, aan de Belgische grens, staan diverse chalets te koop in verschillende prijsklassen. Deze zijn zeer geschikt als vakantiehuis voor u en uw gezin, of als investering met uitzicht op een hoog rendement als u het chalet ook wilt verhuren.

Wil je graag een nieuwe, vrijstaande of tweedehands chalet kopen? Alle chalets in ons aanbod liggen op ruime kavels met een aangelegde tuin op ons weelderig groene vakantiepark. Het park is onderdeel van een landgoed van 50 Ha groot, midden in de natuur en omgeven door bossen. Naast dat er tweedehands chalets te koop staan, heeft u ruime keuze uit nieuwbouw chalets of occasions voor 2, 4 of 6 personen, afhankelijk van het type. De recreatiewoning beschikt over één of meerdere slaapkamers, een badkamer, een ruim woongedeelte en een complete keuken. Het terras en de tuin maken het plaatje compleet.

Parc de Kievit ligt in een lommerrijke omgeving, beschikt over verschillende parkfaciliteiten en voorzieningen, en heeft vele uitvalswegen naar steden zoals Breda, Tilburg en Chaam, en attractiepark de Efteling en Bobbejaanland. Dankzij de ligging in de grensstreek is Antwerpen ook makkelijk te bereiken, en wordt het park graag bezocht door zowel binnenlandse als buitenlandse toeristen. Indien u een aantrekkelijk rendement wilt verdienen, is het dus interessant om het chalet te verhuren als u er zelf geen gebruik van maakt.

Voordelen van investeren in een chalet op Parc de Kievit

  • Uw tweede huis, gedeeltelijke verhuur of volledige verhuur
  • Interessant alternatief voor banksparen
  • Uitzicht op een hoog nettorendement
  • Investeren vanaf €30.000,-
  • Professionele verhuurorganisatie

Chalet te koop op vakantiepark De Kievit

Er staan diverse chalets te koop op vakantiepark De Kievit in Brabant. zo kunt u bijvoorbeeld een nieuwe of een tweedehands chalet kopen. U kunt al met een kleine investering eigenaar worden van een vakantiehuisje in Baarle-Nassau. Deze kunt u geheel of gedeeltelijk verhuren, maar het staat u natuurlijk vrij om de recreatiewoning als particulier puur voor eigen gebruik aan te schaffen.

Indien u de chalet aankoopt voor gedeeltelijke of gehele verhuur, kan dit u een aantrekkelijk nettorendement opleveren. Investeren in recreatief vastgoed is een interessant alternatief voor banksparen. Ook kunt u de btw van uw aankoop, onder bepaalde voorwaarden, geheel of gedeeltelijk terugvorderen van de Belastingdienst, en u kunt als particuliere investeerder gebruikmaken van andere fiscale voordelen. Zo valt een recreatiewoning onder box 3 waar slechts 1,2% inkomstenbelasting over wordt geheven.   

Wilt u een occasion of een nieuw chalet kopen op ons vakantiepark in Brabant, en heeft u vragen over de financiering of wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs.

Ligging Parc de Kievit