Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Parc de Kievit | Recreatiewoning kopen | Baarle-Nassau

Investeren

  • Alternatief voor banksparen
  • Investeren in een vakantiewoning
  • Aantrekkelijk rendement

Investeren in een vakantiewoning

Parc de Kievit biedt u een unieke kans om te investeren in een vakantiewoning. Onze kwalitatief hoogstaande vakantiewoningen zijn gelegen op een ruime kavel en worden turn-key opgeleverd. U kunt met een investering vanaf €30.000,- al eigenaar worden van een recreatiewoning in Brabant. Onze adviseurs voorzien u graag van een persoonlijk advies.

Financieringsmogelijkheden

De vakantievilla’s en recreatiewoningen worden aangeboden in diverse prijsklassen. De kavel wordt uitgegeven in eeuwigdurend erfpacht of het is mogelijk deze te kopen. Indien u besluit gebruik te maken van de verhuurservice die het park u biedt kunt u, onder bepaalde omstandigheden, de omzetbelasting over de gehele aankoop terugvragen bij de Belastingdienst.
Neem contact met ons op

Eigen verhuurservice

Wij bieden u de mogelijkheid om uw vakantievilla, en/of recreatiewoning aan derden te verhuren. Parc de Kievit kan de gehele verhuur voor u faciliteren; van boeking en ontvangst tot eindschoonmaak en afrekening. U heeft er geen omkijken naar.
Lees meer

Ruim aanbod in recreatiewoningen

Op het park staan diverse vakantiewoningen te koop, variërend van sfeervolle chalets tot luxe villa's. U vindt gegarandeerd de recreatiewoning die bij u past.
Bekijk het aanbod

Het aanbod van Parc de Kievit