Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Parc de Kievit | Recreatiewoning kopen | Baarle-Nassau
Nieuwbouw recreatiewoning

Nieuwbouw recreatiewoning

 • Nieuwbouw vakantiewoningen in Brabant
 • 6% netto rendement
 • Bosrijke omgeving

Nieuwbouw recreatiewoningen in Noord-Brabant

Heeft u interesse in nieuwbouw recreatiewoningen in Noord-Brabant? Als tweede huis, of als een investering met rendement uit verhuuropbrengsten? Dan bent u bij Parc de Kievit aan het juiste adres. Op ons rustig gelegen en kindvriendelijk vakantiepark in Baarle-Nassau, aan de Belgische grens, realiseren wij 40 kavels voor nieuwbouw recreatiebungalows en wij hebben ook een ruim aanbod bestaande luxe vakantiewoningen en villa’s. Als u investeert in een vakantiewoning, wilt u natuurlijk een hoog rendement behalen. Daarom biedt Parc de Kievit kopers dan ook 6% netto rendement op de nieuwe vakantiewoningen. 

Parc de Kievit ligt in een unieke omgeving, op slechts korte afstand van de Randstad, winkelsteden zoals Tilburg en Breda, en attractieparken de Efteling en Bobbejaanland. Dankzij de mooie ligging, de uitstekende bereikbaarheid en goede uitvalswegen is het park een geliefde vakantiebestemming voor binnenlandse en buitenlandse toeristen. U kunt dus zorgeloos investeren, bijvoorbeeld in een zomerhuisje, met maximale zekerheid en u heeft uitzicht op een hoog rendement bij verhuur. 

Wilt u meer informatie over deze woning? Neem dan contact op met één van onze adviseurs: +31 13 5079819.

 • Op de grens van België en NL
 • Rustige en bosrijke omgeving
 • Zorgeloos investeren
 • Maximale zekerheid
 • Hoog rendement

Nieuwbouw villa's en luxe vakantiewoningen in Baarle-Nassau

De nieuwbouw villa’s en luxe vakantiewoningen voor 4-14 personen in Baarle-Nassau zijn van hoogstaande kwaliteit, gelegen op een prachtig park met weelderige beplanting die ook veel privacy biedt. Dankzij de parkfaciliteiten waar u als eigenaar (en eventuele huurders) natuurlijk gebruik van mag maken, waaronder een verwarmd zwembad en peuterbad, geniet jong en oud van veel vakantieplezier.

De mogelijkheden voor het investeren in een tweede huis als recreatiewoning of verhuurobject zijn gevarieerd. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om op een kavel uw eigen droomwoning te realiseren die geheel naar uw wens is. Maar u kunt ook kiezen uit ons aanbod reeds afgeronde luxe vakantiewoningen en villa’s. Welke recreatiewoning u ook kiest, ze worden allemaal turn-key opgeleverd met luxe sanitair, een moderne keuken en overige voorzieningen. Alle vrijstaande nieuwbouw recreatiebungalows liggen tevens op eigen grond met een aangelegde tuin. Uw huis voelt dus ook meteen als uw ‘thuis’. 

Een sfeerimpressie van de nieuwe chalets

Voordelen van investeren in een luxe vakantiewoning op Parc de Kievit

 • Uw tweede huis, gedeeltelijke verhuur of volledige verhuur
 • Interessant alternatief voor banksparen
 • Uitzicht op een hoog nettorendement
 • 6% netto rendement op een nieuwe vakantiewoning
 • Professionele verhuurorganisatie

Indien u belegt in een nieuwbouw recreatiebungalow behaalt u natuurlijk direct rendement op vakantieplezier met uw gezin. Als u uw woning wilt verhuren op de momenten dat u er zelf geen gebruik van maakt, behaalt u ook een aantrekkelijk rendement uit de verhuuropbrengsten. Het aankopen van recreatief vastgoed kan u zelfs, onder bepaalde omstandigheden, verschillende fiscale voordelen opleveren. Als u wel interesse heeft in het rendement op de verhuur, maar niet in de afhandeling van verhuurzaken, dan kan de professionele verhuurorganisatie van Parc de Kievit u ontzorgen. De organisatie faciliteert dan voor u de gehele verhuur, van boeking tot afrekening. Zo kunt u onbezorgd genieten van uw investering en het rendement.  

Ligging Parc de Kievit