Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Parc de Kievit | Recreatiewoning kopen | Baarle-Nassau
Nieuwe chalet kopen

Prachtige nieuwbouw chalets te koop

Nieuwe recreatiewoning kopen

  • Gelegen in Baarle-Nassau
  • 6% netto rendement
  • Recreatiewoning voor 2 tot 6 personen

Nieuw recreatiewoning kopen in  Brabant.Uitverkocht

Wilt u een nieuw recreatiewoning kopen in Brabant, als vakantiehuisje voor uzelf en uw kinderen of als investeringsobject door de woning ook te verhuren? Dan zal het aanbod van nieuwe recreatiewoningen die te koop staan op Parc de Kievit u zeker aanspreken. Parc de Kievit is een rustig gelegen en kindvriendelijk vakantiepark in Baarle-Nassau. Op dit park worden diverse recreatiewoningen gerealiseerd op ruime kavels eigen grond variërend van moderne chalets tot luxe villa’s. Dankzij de ligging in de grensstreek met België, de lommerrijke omgeving, en de vele uitvalswegen naar steden en attracties is Parc de Kievit een uitstekende locatie om een nieuw chalet te kopen als vakantieverblijf of als investering.

De nieuwe recreatiewoningen die te koop staan op ons park worden turn-key opgeleverd inclusief een moderne keuken, luxe sanitair, verschillende basisvoorzieningen en een aangelegde tuin. Als u een nieuw kavel koopt, is het ook mogelijk uw eigen droomwoning op de kavel te realiseren. Alles in bespreekbaar. Zo wordt uw vakantiehuis ook echt uw ‘thuis’.

Wilt u een nieuw recreatiewoning kopen als investering door deze ook (deels) te verhuren, dan biedt Parc de Kievit u een 6% netto rendement op uw woning. De aankoop van recreatief vastgoed levert u dan ook, onder bepaalde omstandigheden, enkele aantrekkelijke fiscale voordelen op. De professionele verhuurorganisatie van Parc de Kievit kan u zelfs ontzorgen wat betreft de afhandeling van de verhuurzaken. Zo kunt u onbezorgd genieten van het rendement van uw investering.

Voordelen van een nieuw recreatiewoning kopen op Parc de Kievit:

  • Uw tweede huis, gedeeltelijke verhuur of volledige verhuur
  • Op een vakantiepark met zwembad
  • Interessant alternatief voor banksparen
  • Uitzicht op een hoog nettorendement
  • 6% netto rendement op een nieuwe vakantiewoning
  • Professionele verhuurorganisatie

Een sfeerimpressie van de nieuwe recreatiewoningen

Nieuwbouw recreatiewoning kopen in Noord-Brabant

Als u een nieuwbouw recreatiewoning wilt kopen in Noord-Brabant, dan bent u qua locatie en mogelijkheden bij Parc de Kievit aan het juiste adres. Ons park ligt namelijk in een unieke omgeving, op slechts korte afstand van de Randstad, winkelsteden zoals Tilburg en Breda, en attractieparken de Efteling en Bobbejaanland. Ook de parkfaciliteiten zorgen voor volop vakantieplezier; een zwembad, animatie, speeltuin, tennisbanen en een midgetgolfbaan. Parc de Kievit in Noord-Brabant is daarom een geliefde vakantiebestemming voor zowel binnenlandse als buitenlandse toeristen.

Of u nu een nieuwbouw recreatiewoning wilt kopen in Brabant voor geheel eigen gebruik, gedeeltelijke verhuur of volledige verhuur, Parc de Kievit biedt u de kans een vakantiehuis te kopen of te bouwen op een schitterend park op een van de mooiste Bourgondische plekjes van Nederland, in het bijzondere enclavedorp Baarle- Naussau/Hertog.

Wilt u een nieuwbouw recreatiewoning kopen in Brabant op Parc de Kievit? Ziet u de voordelen van een tweede woning, voor eigen gebruik of als investering? Als u vragen heeft of vrijblijvend meer informatie wilt ontvangen over nieuwe chalets kopen, kunt u gerust contact met ons opnemen.

Ligging Parc de Kievit