Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Parc de Kievit | Recreatiewoning kopen | Baarle-Nassau
Tweede huis kopen Brabant

Prachtige tweede huis kopen in Brabant

Tweede huis kopen Brabant

 • Tweede huis in Noord-Brabant
 • Ruim aanbod van vakantiehuizen
 • Op de grens van België

Tweede huis kopen in Noord-Brabant?

Wilt u een tweede huis kopen in Noord-Brabant? Genieten van uw eigen vakantiewoning op een prachtig aangelegd vakantiepark inclusief gratis gebruik van alle faciliteiten? Neemt u dan een kijkje bij het aanbod vakantiehuizen op ons vakantiepark in Baarle-Naussau, van knusse chalets en bungalows tot luxe gezinswoningen en prachtige vakantievilla’s. De kwalitatief hoogstaande vakantiewoningen worden turn-key opgeleverd – klaar voor gebruik. U kunt dus direct van uw investering genieten.

Uw tweede huis ligt op een ruim kavel, eigen grond, op een prachtig onderhouden park. Dankzij de parkplanting en aangelegde tuinen geniet u van veel privacy. U kunt ook een van onze kavels kopen waar wij uw tweede woning op realiseren. Deze is geheel naar wens in te delen en ook de afwerking is in overleg aan te passen aan uw wensen. Denk bijvoorbeeld aan een extra badkamer, een aanbouw voor meer leefruimte, of een eigen sauna of jacuzzi. Uw tweede huis wordt dus ook echt uw huis.

Wanneer u investeert in een tweede huis op Parc de Kievit, dan kunt u ook gebruikmaken van alle parkfaciliteiten. Zo vindt u hier een verwarmd buitenzwembad en peuterbad, tennisbanen en een speeltuin voor de kinderen, en een gezellige brasserie. Tijdens het hoogseizoen is een animatieteam aanwezig dat tal van leuke activiteiten organiseert. Ook in de omgeving is veel te beleven; maak mooie wandel- en fietsroutes door de natuur, neem de kinderen mee naar de Efteling of Bobbejaanland, of bezoek leuke steden zoals Tilburg, Breda of Chaam, of maak een uitstapje naar Antwerpen.

Tweede huis te koop op Parc de Kievit

 • Zeer luxe villa’s, vakantiehuizen, bungalows & chalets
 • Inclusief sanitair, moderne keuken, overige voorzieningen
 • Geheel naar eigen wens in te delen
 • Turn-key oplevering
 • Gratis gebruik van parkfaciliteiten, waaronder verwarmd zwembad

Een 2e huis voor eigen gebruik en verhuur

Een 2e huis voor eigen gebruik en verhuur betekent dubbel rendement; enerzijds op vakantieplezier wanneer u en uw gezin er zelf gebruik van maakt, anderzijds rendement op de verhuuropbrengsten. Een tweede woning aankopen en verhuren is dus een interessante investering die u een aantrekkelijk rendement oplevert. Wanneer u niet zelf gebruik wenst te maken van het vakantiehuisje in Brabant, kan de professionele verhuurorganisatie van Parc de Kievit de verhuur en afhandeling voor u verzorgen. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw investering en uw rendement. 

Het investeren in vakantiehuizen is al vele jaren een interessant alternatief ten opzichte van banksparen aangezien het nettorendement vele procenten hoger ligt dan het rentepercentage op een spaarrekening. Dankzij de ligging van het park, in een lommerrijke omgeving met vele uitvalswegen naar leuke steden en attracties, bezoeken zowel binnenlandse als buitenlandse toeristen, waardoor de bezettingsgraad uitstekend is. 

Een sfeerimpressie van de nieuwe chalets

Voordelen van investeren in een vakantiewoning op Parc de Kievit

 • Uw tweede huis, gedeeltelijke verhuur of volledige verhuur
 • Interessant alternatief voor banksparen
 • Uitzicht op een hoog nettorendement
 • Investeren vanaf €30.000,-
 • Professionele verhuurorganisatie

Wilt u een tweede huis kopen in Brabant, voor eigen gebruik en/of verhuur, als investering? En heeft u vragen of wilt u vrijblijvend meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

Ligging Parc de Kievit