Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Parc de Kievit | Recreatiewoning kopen | Baarle-Nassau
Vakantievilla kopen Brabant

Vakantievilla kopen Brabant

  • Luxe vakantievilla's in Noord-Brabant
  • Op de grens met België
  • Investeren in een tweede huis

Vakantievilla in Brabant kopen

Parc de Kievit biedt u een unieke mogelijkheid voor het kopen van een tweede huis in Nederland. Onze vakantievilla's in Brabant zijn het perfecte onderkomen voor een heerlijke vakantie. De villa's zijn geschikt voor maximaal 6 personen en liggen op kavels midden in de natuur. Het kopen van een vakantievilla is daarnaast ook als investering zeer interessant. U ontvangt namelijk een aantrekkelijk rendement als u besluit de villa gedeeltelijk of geheel te gaan verhuren. Dit rendement is afhankelijk van de beschikbaarheid van de villa en de verhuuropbrengsten. Een vakantievilla kopen in Brabant doet u inclusief een ruime kavel met eigen grond. Bekijk hieronder het aanbod vakantievilla's te koop in Brabant bij Parc de Kievit.

Let op: op dit moment hebben wij geen villa's meer in ons aanbod, maar bekijk hieronder een aantal goede alternatieven.

 

Wilt u meer informatie over deze woning? Neem dan contact op met één van onze adviseurs: +31 13 5079819.

 Op de grens van België en NL

 Rustige en bosrijke omgeving

 Zorgeloos investeren

 Maximale zekerheid

 Hoog rendement

 

Vakantievilla in Brabant

Onze vakantievilla's in Brabant beschikken over 3 slaapkamers en zijn daardoor geschikt voor maximaal 6 personen. U heeft de mogelijkheid een vakantievilla te kopen met een jacuzzi op het terras of een villa met een buitenhaard op het terras. Vanuit de ruime en fraai aangelegde tuin van de villa's loopt u zo een prachtig natuurgebied in. De villa's worden turn-key opgeleverd inclusief sanitair, moderne keuken en overige voorzieningen. Parc de Kievit is een kindvriendelijk vakantiepark in Brabant in Baarle-Nassau. Zowel de vele kindvriendelijke faciliteiten op het park als de vele ideale gezinsuitjes in de omgeving maakt het park de perfecte bestemming voor gezinnen en families. Dit alles beleeft u vanuit een vakantievilla in Brabant.

Investeren in een vakantievilla in Brabant

Investeren in recreatief vastgoed is tegenwoordig een goed alternatief voor banksparen. U kunt een aantrekkelijk rendement op uw vakantievilla in Brabant verdienen als u de villa beschikbaar stelt voor de verhuur. Wilt u een vakantievilla kopen om deze te verhuren dan wordt dit volledig verzorgd door onze verhuurorganisatie. Dat betekent dat u zorgeloos kunt investeren in een vakantievilla in Brabant. De ligging nabij de Belgische grens en de nabijheid van leuke steden en uitstapjes maken uw villa een aantrekkelijke accommodatie voor binnen- en buitenlandse toeristen. Ontdek de mogelijkheden van een vakantievilla kopen op deze populaire vakantiebestemming en neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaande knop. 

 

Ligging Parc de Kievit