Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Parc de Kievit | Recreatiewoning kopen | Baarle-Nassau

Kievit 12b-211 | Larikslaan 4

 

Omschrijving

Deze recretiewoning ligt op één van de mooiste locaties van het park aan een vijverpartij met diverse siereendjes en zwarte zwanen. De woning heeft een sfeervolle inboedel.

Indeling: entree, hal, toegang tot slaapkamer 3, badkamer met inloop douche, wastafel, toilet, woon- / eetkamer, open keuken met diverse apparatuuur, overkapping waaronder een loungeset met uitzicht over de vijverpartij, slaapkamer 1 , slaapkamer 2, kleine aanbouw voor c.v. ruimte en wasmachineaansluiting.
Vervolgens is er buiten een 2 persoons ligbed en een hottub voor de ontspanning.

De omgeving van dit bosrijke park biedt veel wandel- en fietsmogelijkheden. Bij het park zijn fietsen en e-bikes te huur om de omgeving te verkennen. Parc de Kievit beschikt over verschillende voorzieningen waar u gebruik van kunt maken, waaronder een verwarmd buitenzwembad, peuterbad, midgetgolf, jeu-de-boules baan, curlingbaan, basketbal/voetbalveld professionele gravel tennisbanen, een speeltuin voor de kinderen en een brasserie met terras. In de zomer is er een animatieteam waardoor (klein)kinderen een onvergetelijke vakantie beleven.

Je kunt hier in alle rust genieten van de ruimte en de natuur! Het centrum van het gezellige grensdorp Baarle-Nassau/Hertog ligt 4 minuten van het park gelegen.

U kunt aan de informatie op deze site geen rechten ontlenen. Evenmin kan Parc de Kievit aansprakelijk worden gesteld voor onjuiste en/of onvolledige informatie welke wellicht op deze website zou voorkomen. Alle informatie en gegevens van deze website mogen zonder onze nadrukkelijke schriftelijke toestemming niet worden vermenigvuldigd of gepubliceerd.

 

 

Kenmerken

StatusTe koop
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers
Drie slaapkamers
Aantal badkamers1
Voor aantal personen6
Bouwjaar1975
Woonoppervlakte53m2
Oppervlakte perceel565m2
Huisnummer op parkKievit 12b-211
Pachtgrond / Eigen grond
Erfpacht
Aantal personen
6 personen
 

Vraagprijs

Recreatiewoning€ 199.500,-K.K.
ParklastenPer jaar€ 1.963,-
ErfpachtPer jaar€ 2.943,-Incl. BTW

Plattegrond

 

Video

 

Let op, belangrijk!

Potentiële koper belangrijk!