Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Parc de Kievit | Recreatiewoning kopen | Baarle-Nassau

Kievit 12b-376 | (Beukenweide 19)

 

Omschrijving

Recreatiewoning in zeer goede staat met Douglas houten carport, houten tuinschuur en veranda op ruim perceel.

Entree , hal met toegang tot de badkamer voorzien van douche, wastafel, toilet en radiator.
Woonkamer met openslaande tuindeuren, pelletkachel, slaapkamer 1. 7 m2, slaapkamer 2, 5m2 en slaapkamer 3, 5m2. Open keuken voorzien van rvs spoelbak, oven, 4-pits gaskookplaat.

In de afgelopen twee jaar is de dakbedekking van de woning vernieuwd naar pvc dakbedekking. Tevens is er een carport van Douglas hout geplaatst en is er een veranda aan het terrasgedeelte aangebouwd. Ook is er een pellet kachel met voldoende capaciteit geplaatst. De woning is geheel onderhouden met een nieuwe verflaag.

Parc De Kievit beschikt over een restaurant. U kunt hier gezellig een drankje drinken op het terras of een eenvoudige maaltijd eten. De gerechten op de kaart zijn smaakvol en betaalbaar.
Op Parc De Kievit kunt u gebruikmaken van professionele kunstgras tennisbanen. Daarnaast vindt u tussen de bomen een jeu-de-boulesbaan, een midgetgolfbaan en een curlingbaan.
Gaat u liever golfen? Op landgoed 'Utrecht' in Esbeek ligt de prachtige 18-holes golfbaan van golfclub Midden-Brabant. De baan ligt op slechts 15 autominuten van Parc De Kievit, in prachtig bosrijk gebied.
De omgeving van Parc De Kievit is ook erg geschikt om te wandelen of te fietsen. Huurfietsen en steps kunnen bij de receptie van het parc worden gereserveerd.
Parc De Kievit heeft een verwarmd buitenzwembad en een peuterbad. Er zijn douches en toiletten aanwezig. Rondom het zwembad zijn bankjes aangelegd zodat ouders hun zwemmende kinderen gemakkelijk in de gaten kunnen houden. Een terrasje pikken, terwijl uw kinderen in het zwembad zijn? Dan kan. Het zwembad ligt pal naast het Tarverne-terras.

Afmetingen

De afbeelding geeft slechts een indicatie weer, er kunnen geen rechten ontleend worden aan de weergegeven maten

 

Kenmerken

StatusTe koop
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers
Drie slaapkamers
Aantal badkamers1
Voor aantal personen6
Bouwjaar1975
Woonoppervlakte53m2
Oppervlakte perceel477m2
Huisnummer op parkKievit 12b-376
Pachtgrond / Eigen grond
Erfpacht
Aantal personen
6 personen
 

Vraagprijs

Recreatiewoning€ 159.000,-K.K.
Parklasten€ 1.963,-
Erfpacht€ 2.370,-

Plattegrond

 

Video

 

Let op, belangrijk!

Potentiële koper belangrijk!