Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Parc de Kievit | Recreatiewoning kopen | Baarle-Nassau

Kievit 12b-52 | Acaciadreef 49

 

Omschrijving

Stenen recreatiewoning aan de rand van het park met een vrij uitzicht over weilanden en akkers.

Indeling: entree,bergkast badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet. woon/eetkamer met sfeervolle houtkachel, open keuken met diverse apparatuur, slaapkamer 3 ( 2.30 x 2.43), slaapkamer 2 (3.05 x 3.60), slaapkamer 1 (2.44 x 3.05), voor- en achterkant terras, met voor een overkapping en achter uitzicht op de weilanden en akkers. om een terrasmeubel of een lounge set te kunnen plaatsen.

Alle kameers zijn voorzien van horren en/of plisé deuren.
De dakbedekking is 3 jaar geleden vervangen. De keuken apparatuur is 4 jaar geleden vervangen. Vaillant ketel vervangen in 2019.
de woning is rondom voorzien van elektrische rolluiken.

De tuin is voorzien van een sproei installatie d.m.v. grondwaterpomp.

De omgeving van dit bosrijke park biedt veel wandel- en fietsmogelijkheden. Bij het park zijn fietsen en e-bikes te huur om de omgeving te verkennen. Parc de Kievit beschikt over verschillende voorzieningen waar u gebruik van kunt maken, waaronder een verwarmd buitenzwembad, peuterbad, midgetgolf, jeu-de-boules baan, curlingbaan, basketbal/voetbalveld professionele gravel tennisbanen, een speeltuin voor de kinderen en een brasserie met terras. In de zomer is er een animatieteam waardoor (klein)kinderen een onvergetelijke vakantie beleven.

Je kunt hier in alle rust genieten van de ruimte en de natuur! Het centrum van het gezellige grensdorp Baarle-Nassau/Hertog ligt 4 minuten van het park gelegen.

U kunt aan de informatie op deze site geen rechten ontlenen. Evenmin kan Parc de Kievit aansprakelijk worden gesteld voor onjuiste en/of onvolledige informatie welke wellicht op deze website zou voorkomen. Alle informatie en gegevens van deze website mogen zonder onze nadrukkelijke schriftelijke toestemming niet worden vermenigvuldigd of gepubliceerd.

 

Kenmerken

StatusTe koop
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers
Drie slaapkamers
Aantal badkamers1
Voor aantal personen6
Bouwjaar1979
Woonoppervlakte65m2
Oppervlakte perceel795m2
Huisnummer op parkKievit 12b-52
Pachtgrond / Eigen grond
Erfpacht
Aantal personen
6 personen
 

Vraagprijs

Recreatiewoning€ 199.000,-K.K.
Parklasten€ 1.550,-Excl. BTW
Erfpacht€ 1.361,-

Plattegrond

 

Video

 

Let op, belangrijk!

Potentiële koper belangrijk!