Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Parc de Kievit | Recreatiewoning kopen | Baarle-Nassau

Kievit 12b-578 | (Patrijslaan 4)

 

Omschrijving

Nieuwe recreatiewoning met 3 slaapkamers in de buurt van het nieuwbouw gedeelte van het park. Sfeervolle kleurstelling buitenbekleding van kunstof grijs met antraciet.
Kavel voorziet in privacy rondom de recreatiewoning, auto parkeerplaats op eigen grond.

Indeling: Entree, open keuken, eetkamer, woonkamer. Badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet. Slaapkamer 1 (9,4 m2), slaapkamer 2 (5,5 m2), slaapkamer 3 (3,8 m2)

Parc De Kievit beschikt over een restaurant. U kunt hier gezellig een drankje drinken op het terras of een eenvoudige maaltijd eten. De gerechten op de kaart zijn smaakvol en betaalbaar.
Op Parc De Kievit kunt u gebruikmaken van professionele kunstgras tennisbanen. Daarnaast vindt u tussen de bomen een jeu-de-boulesbaan, een midgetgolfbaan en een curlingbaan.
Gaat u liever golfen? Op landgoed 'Utrecht' in Esbeek ligt de prachtige 18-holes golfbaan van golfclub Midden-Brabant. De baan ligt op slechts 15 autominuten van Parc De Kievit, in prachtig bosrijk gebied.
De omgeving van Parc De Kievit is ook erg geschikt om te wandelen of te fietsen. Huurfietsen en steps kunnen bij de receptie van het parc worden gereserveerd.
Parc De Kievit heeft een verwarmd buitenzwembad en een peuterbad. Er zijn douches en toiletten aanwezig. Rondom het zwembad zijn bankjes aangelegd zodat ouders hun zwemmende kinderen gemakkelijk in de gaten kunnen houden. Een terrasje pikken, terwijl uw kinderen in het zwembad zijn? Dan kan. Het zwembad ligt pal naast het Tarverne-terras.

U kunt aan de informatie op deze site geen rechten ontlenen. Evenmin kan Parc de Kievit aansprakelijk worden gesteld voor onjuiste en/of onvolledige informatie welke wellicht op deze website zou voorkomen. Alle informatie en gegevens van deze website mogen zonder onze nadrukkelijke schriftelijke toestemming niet worden vermenigvuldigd of gepubliceerd.

 

 

Kenmerken

StatusTe koop
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers
Drie slaapkamers
Aantal badkamers1
Voor aantal personen6
Bouwjaar2022
Woonoppervlakte55m2
Oppervlakte perceel344m2
Huisnummer op parkKievit 12b-578
Pachtgrond / Eigen grond
Eigen grond
Aantal personen
6 personen
 

Vraagprijs

Recreatiewoning€ 199.000,-K.K. Incl. grond
ParklastenPer jaar€ 1.963,-

Plattegrond

 

Video

 

Let op, belangrijk!

Potentiële koper belangrijk!