Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Parc de Kievit | Recreatiewoning kopen | Baarle-Nassau

Kievit 12b-590 | Patrijslaan 11

 

Omschrijving

Onderhoudsvriendelijk dubbel chalet op een royaal perceel met veel privacy met de tuin op het zuiden.

Indeling: entree, hal met een trapluik naar de vlizozolder, toegang tot inbouwkast, slaapkamer 2 met inbouwkast, toiletruimte, slaapkamer 1 met grote inbouwkast, badkamer met inloopdouche, ligbad, wastafelmeubel, ruime woon / eetkamer met houtkachel en erker, open L-keuken met diverse apparatuur. De chalet is rondom voorzien van rolluiken.

De omgeving van dit bosrijke park biedt veel wandel- en fietsmogelijkheden. Bij het park zijn fietsen en e-bikes te huur om de omgeving te verkennen. Parc de Kievit beschikt over verschillende voorzieningen waar u gebruik van kunt maken, waaronder een verwarmd buitenzwembad, peuterbad, midgetgolf, jeu-de-boules baan, curlingbaan, basketbal/voetbalveld professionele gravel tennisbanen, een speeltuin voor de kinderen en een brasserie met terras. In de zomer is er een animatieteam waardoor (klein)kinderen een onvergetelijke vakantie beleven.

Je kunt hier in alle rust genieten van de ruimte en de natuur! Het centrum van het gezellige grensdorp Baarle-Nassau/Hertog ligt 4 minuten van het park gelegen.

U kunt aan de informatie op deze site geen rechten ontlenen. Evenmin kan de verkoper aansprakelijk worden gesteld voor onjuiste en/of onvolledige informatie welke wellicht op deze website zou voorkomen. Alle informatie en gegevens van deze website mogen zonder onze nadrukkelijke schriftelijke toestemming niet worden vermenigvuldigd of gepubliceerd.

 

Kenmerken

StatusVerkocht onder voorbehoud
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers
Twee slaapkamers
Aantal badkamers1
Voor aantal personen4
Bouwjaar2011
Woonoppervlakte70m2
Oppervlakte perceel369m2
Huisnummer op parkKievit 12b-590
Pachtgrond / Eigen grond
Eigen grond
Aantal personen
4 personen
 

Vraagprijs

Recreatiewoning€ 127.500,-K.K. Incl. grond
Parklasten€ 1.622,-Excl. BTW

Plattegrond

 

Video

 

Let op, belangrijk!

Potentiële koper belangrijk!